Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mr P

3,4
5 betyg
Redigera Mr P

Mr P ger Götaplatsen både färg och liv. Här kan man dela på smårätter med influenser från hela världen, eller bara ta en drink. Lokalen består av ett öppet kök, en bardel och en matsalsdel för sittande gäster, och på somrarna öppnar man upp sin lummiga uteservering. Namnet kommer från den kända konstmecenaten och bankdirektören Pontus Fürstenberg, vars konstsamling blev grunden till Konstmuseet.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 okt 2022

Var förut lite av ett favorithak, men senaste besöket blev en verklig besvikelse….
I favoriträtten råbiff verkade de ha ”glömt” köttet , alternativt var det så lite kött så det inte gick att hitta under högen av potatisstrim... Visa hela »

10 feb 2019

Perfekt ställe för en lördagslunch eller sen kväll. Vi tog in lite balndade rätter och jag åt en fantastisk sashimi och en av göteborgs bästa råbiffar.

18 nov 2018

Kunniga bartenders, maten var si o så. Vi var ett stort sällskap och maten vi fick serverad var ej varm och alla smaker var inte tipp topp.

2 jan 2019

Super god Mat och mycket trevliga personal

24 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.