Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mr P

3,0
2 recensioner
Mr P

Brasseri med humana priser - Mr P, ger Götaplatsen både färg och liv. Området kring Götaplatsen är numera folkfyllt, särskilt på helgerna, då tillströmningen till Mr P är extra stor. Många beskriver restaurangen som Göteborgs inneställe. Krogens namn kommer från den kända konstmecenaten och bankdirektören Pontus Fürstenberg, vars konstsamling blev grunden till Konstmuseet. Därav restaurangens uppenbara konstinriktning. På väggarna hänger många tavelkopior från några av landets mest kända konstnärer. Lokalen består av ett öppet kök, en bardel och en matsalsdel för sittande gäster. Och menyn skvallrar om en internationellt och bred variation. Här hittar man allt från småplock till maffigare kötträtter. Sneglar man på priserna blir man positivt överraskad - här kan du äta en finmiddag till ett överkomligt pris.

Se även Toso, SK Mat & Människor & Bar Himmel - Götaplatsen

Användarbilder på Mr P

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 feb 2019

Perfekt ställe för en lördagslunch eller sen kväll. Vi tog in lite balndade rätter och jag åt en fantastisk sashimi och en av göteborgs bästa råbiffar.

18 nov 2018

Kunniga bartenders, maten var si o så. Vi var ett stort sällskap och maten vi fick serverad var ej varm och alla smaker var inte tipp topp.