Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

First Hotel G har många härliga egenskaper, men framför allt är det en behaglig plats att vistas på. Ljusa ytor, modern design, snygg arkitektur. Relaxavdelningen med välutrustat gym och bastu. Hotellet är situerat mitt ovanför Centralen, vilket inte gör det till en mindre behaglig plats eftersom rum, restuarang och lobby är präglade av en rofyllld stämning. Champagnebaren Cristal Bar förvandlas fredagseftermiddagar till en glittrig mingelfest. För övrigt en lokal som går att boka för privata fester och konferenser.

Användarbilder på First Hotel G Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 aug 2021

Vistelsen började med en 40 minuters kö för att få checka in på hotellet. När vi sedan anlände till rummet skiljde det sig en del från bilderna, men var helt okej.
När vi kom tillbaka till hotellet senare på kvällen var bemötandet... Visa hela »

15 sep 2015

Ganska anonymt och tråkigt hotell men det hör kanske till prisklassen. Rummen och övriga lokaler var fräscha.

5 feb 2019

Konferenslunch där det serverades kött eller fisk från buffé, fisken var ok men det vegetariska som serverades långt, långt efter andra ätit upp var ingen hit. Konferenslokalen var bra med servicen runt om. En svag 3.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.