Radisson Blu Scandinavia Hotel

3,7
3 betyg
$$$
Hotell
Bar
Restaurang
Radisson Blu Scandinavia
3,7
3 betyg

Mittemot Centralstationen hittar du Radisson Blu, ett av de mest centralt belägna hotellen i stan. Hotellet, med anor från 80-talet, gick igenom en totalrenovering mellan 2016-2019 och arbetar i dag utifrån devisen att vara en naturlig samlingsplats för affärsmöten, nöje och avkoppling.

Det centrala läget, med bara gångavstånd till kulturella attraktioner som Göteborgs Stadsmuseum och shopping i Nordstan, liksom hotellets spa- och yogastudio gör att Radisson Blu passar för alla typer av tillfällen. I spaavdelningen, som är signerat Hagabadet, kan du sjunka ner i ett avkopplande ångbad, boka in ett yogapass eller träna i gymmet.

Hotellets fullt utrustade 355 rum är modernt inredda i skandinavisk design och medan de sobra kulörerna sprider ett lugn, andas detaljerna i mässing och marmor lyx. När du inte vill hänga på rummet kan du slå dig ner och testa en cocktail i hotellets bar, som ligger belägen mitt i den maffiga ljusgården med inredning i exklusiva material och designade möbler.

Den egna restaurangen Noot har en skandinaviskt inspirerad meny och här hittar du en rad ekologiska alternativ att välja bland, såsom klassiska rätter med en twist, toast skagen, vildsvinsköttbullar och räkmacka. På Noot lägger man mycket krut på att använda sig av färska säsongsanpassade råvaror och svenskt kött. Skulle du bli hungrig mitt i natten behöver du inte vara orolig – Radisson erbjuder room service dygnet runt.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Radisson Blu Scandinavia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Grymt god mat, bra service och mycket space. Man älskar ju mycket space.

Scandinavia ligger ju j-t bra till.

Har varit här både före och efter den senaste renoveringen, och en gång mitt under en festival så småtjippar sprang överallt och brölade eller pep, men nu inte sedan efter Corona bröt ut (så iiinte ri...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Radisson Blu Scandinavia Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Radisson Blu Scandinavia Hotel?

På Radisson Blu Scandinavia Hotel serveras bland annat:

  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Radisson Blu Scandinavia Hotel?

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Radisson Blu Scandinavia Hotel lunch?

Ja, Radisson Blu Scandinavia har lunchserveringar.

Var ligger Radisson Blu Scandinavia Hotel?

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger på Södra Hamngatan 59, 401 24, Centrum. I närheten ligger Centralstation.