Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Mittemot Centralstationen hittar du Radisson Blu, ett av de mest centralt belägna hotellen i stan. Hotellet, med anor från 80-talet, gick igenom en totalrenovering mellan 2016-2019 och arbetar i dag utifrån devisen att vara en naturlig samlingsplats för affärsmöten, nöje och avkoppling.

Det centrala läget, med bara gångavstånd till kulturella attraktioner som Göteborgs Stadsmuseum och shopping i Nordstan, liksom hotellets spa- och yogastudio gör att Radisson Blu passar för alla typer av tillfällen. I spaavdelningen, som är signerat Hagabadet, kan du sjunka ner i ett avkopplande ångbad, boka in ett yogapass eller träna i gymmet.

Hotellets fullt utrustade 355 rum är modernt inredda i skandinavisk design och medan de sobra kulörerna sprider ett lugn, andas detaljerna i mässing och marmor lyx. När du inte vill hänga på rummet kan du slå dig ner och testa en cocktail i hotellets bar, som ligger belägen mitt i den maffiga ljusgården med inredning i exklusiva material och designade möbler.

Den egna restaurangen Noot har en skandinaviskt inspirerad meny och här hittar du en rad ekologiska alternativ att välja bland, såsom klassiska rätter med en twist, toast skagen, vildsvinsköttbullar och räkmacka. På Noot lägger man mycket krut på att använda sig av färska säsongsanpassade råvaror och svenskt kött. Skulle du bli hungrig mitt i natten behöver du inte vara orolig – Radisson erbjuder room service dygnet runt.

Se även Noot Nordik Kitchen & Bar, Atrium Bar & Restaurant, Hagabadet Drottningtorget

Användarbilder på Radisson Blu Scandinavia Hotel Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 feb 2021

Scandinavia ligger ju j-t bra till.

Har varit här både före och efter den senaste renoveringen, och en gång mitt under en festival så småtjippar sprang överallt och brölade eller pep, men nu inte sedan efter Corona bröt ut (så iiinte ri... Visa hela »