ProfilHotels Opera

3,0
1 betyg
Hotell

Ett stenkast från centralstationen hittar du ProfilHotels Opera, ett anrikt hotell med wellnessavdelning, cocktailbar och restaurang. Här kan man både bo och konferera med gångavstånd till bland annat Operan, Ullevi och Scandinavium.

ProfilHotels Opera är ett både modernt och klassiskt hotell mitt i centrala Göteborg. Hotellet har anor från 1800-talet, men en del har byggts till på senare tid. Hit hittar såväl affärsresenärer som cityresenärer som vill unna sig en weekend. Som gäst kan man koppla av i wellnessavdelningen, med pool, ångbastu, kallbad och torrbastu. Hotellet erbjuder även en konferensavdelning där man kan arrangera allt från små affärsmöten till stora konferenser.

Checka in i ett av de tidlösa rummen som sträcker sig från standard till superior. Hotellet har även två stora sviter, varav den ena har en egen balkong och den andra har ett eget vardagsrum. Vill man stanna och umgås på hotellet så hittar man en lounge i lobby med utsikt över gatan. På hotellet finns även den klassiska cocktailbaren Oak Bar, med inspiration från New York, och den amerikansk-italienska restaurangen Angelini som serverar frukost, lunch och middag.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hotel Opera Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Hotel Opera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 apr. 2023

Ett helt okej hotell att bo på. Var inget speciellt och man fick ingen extra wow upplevelse som jag fått på vissa hotell. Men rummet var fräscha, badrummet lite slitet och en handduk hade en ingrodd foundation fläck, usch. MEN bland dom skönaste sängarna jag... Visa hela »