Bardot Social Club

5,0
1 betyg
Nattklubb
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Bardot
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram
Bra att veta: Strikt 25-årsgräns

Gemenskap, drinkar och fest på elegant social club

Denna cocktailbar och glada social club ligger under Stureplansgruppens regi och välkomnar en festsugen publik från 25 år och uppåt. Här skapas en social atmosfär som kretsar kring dryck, gemenskap och fest, något som lämpar sig lika väl för en afterwork med kollegorna som utgång med vänner.

I pampiga lokaler på Avenyn samlas glada människor för att njuta av dryck, gemenskap, dans och musik varje helg. Under fredagseftermiddagarna blir det uppsluppen afterwork, men vartefter kvällen lider höjs musiken och baren förvandlas till festlig nattklubb.

Här flödar bubblet i sann fransk anda, men i baren har man också en förkärlek till cocktails. Oavsett om du föredrar nya, spännande smaker eller klassiska drinkar kan de erfarna mixologerna skaka fram något som passar din preferens. Och på tal om franskt så är det inte bara namnet som påminner om det romantiska landet i söder, utan även inredningen har fått sig en rejäl dos fransk art déco, med dämpad belysning, mönstrade heltäckningsmattor och sammetsmöbler.

Cocktailbaren och nattklubben utgör mer än en plats för att avnjuta drycker eller dansa bort en natt på; här vill man erbjuda en varm atmosfär och gemenskap som inbjuder till skratt, samtal och nya minnen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bardot Användarbilder