Bar Minimal

3,5
2 betyg
$$
Vinbar
Pizzaställe
Hemsida
Instagram
Bar Minimal
3,5
2 betyg
Hemsida
Instagram

En deg med olika toppings – svårare än så behöver det inte vara om man frågar Bar Minimal. Här är det pizza och vin som gäller, omåttligt populärt och en slående kombination bland de flesta. Hantverk, hemlagat och utvalda råvaror står i fokus på denna kvarterskrog i Haga.

Från misslyckade försök hemma, med överjästa degar, till Bar Minimal. Euforin som skapas när deras första rykande pizzan gled av pizzaspaden och ner på tallriken, redo att provsmakas är svår att sätta sig in i – men den går att föreställa sig, och till med och uppleva själv. Om man går hit. Det är nämligen samma euforiska känsla de vill uppnå med varje pizza och ge varje gäst som besöker Bar Minimal.

Bland smakerna hittar man västerbottenost, stracciatella och fänkål, för att nämna några. Ingredienserna och de noggrant utvalda råvarorna är av högsta vikt här. Mjölet kommer från Varberg och Limabacka kvarn, och den gräddiga osten, Fior di latte, är ett måste på deras pizzor och kommer från Hudiksvalls Frägsta Mejeri.

Smakerna och inspirationen till pizzorna beror på vad kockarna och krögarna är sugna på i stunden, så bli inte förvånad om menyn uppdateras. För att citera dem själva, "kroppens behov och tycke förändras med säsongerna och det gör även vår meny, fast kanske lite snabbare än så".

Bar Minimal ska vara en minnesvärd pizzaupplevelse med väl utvalda snacks, pizzor och desserter som finns att tillgå för den förbipasserande eller för en helkväll. I baren hittar du även ett generöst utbud av vin och bubbel på både flaska och glas.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bar Minimal Användarbilder

Recensioner av Bar Minimal

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr. 2023
Listad i: Restauranger
6 sep. 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 maj 2022
28 maj 2022
28 maj 2022
28 maj 2022
28 maj 2022
28 maj 2022
17 maj 2022