Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Walk in the Park

4,5
2 betyg
Redigera Walk in the Park

Är det något som göteborgarna aldrig får nog av så är det att hänga i parker, från tidig vår till sen höst. Det räcker dock inte, anser gänget på Walk in the Park, som vill erbjuda parkkänsla året om. Här serveras bland annat romersk pizza, naturvin och lokalproducerad öl bland träd och lyktor.

Walk in the Park har, som namnet antyder, anammat parkkänslan till fullo. Restaurangen på Linnégatan badar i gröna växter och klorofyll. I lokalen omges du av parkmöbler, filtar, träd och lyktor, precis som om du vore utomhus. Även vad gäller mat och dryck satsar man mycket på det naturnära. Menyn består framförallt av en typ av pizza som har sina rötter i Rom och som serveras i storlekarna liten, lagom eller stor. Här väljer du bland olika pizzor som är döpta efter natursköna parker och platser, såsom Botaniska trädgården, Abisko och Sicilien, eller komponerar din egen. Degen är vegansk och det går även att få veganvänlig mozzarella. Utöver pizza serveras bland annat charkuterier, sallader och desserter.

Den som vill ha något att dricka till maten hittar allt från utvalda naturviner till läskande drinkar, lokalbryggd öl och alkoholfria drycker. Hela vinlistan består av naturliga viner som har valts ut för att passa till rätterna och som ska tilltala såväl naturvinsälskare som nybörjare. Rött, vitt, orange och bubbel står till buds. Drinkarna är smaksatta efter säsong och kan bland annat innehålla ekologiska juicer av fallfrukt eller smaker av svensk skog.

Användarbilder på Walk in the Park Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2021

Mysig stämning, trevlig servitris och väldigt goda Pizzor i Romers stil!

I en fullsatt restaurang (50 personer?) sköter en ensam servitris all servering själv. Hon är trevlig, glad och jobbar på så snabbt hon kan. Miljön är lummig och mysigt,... Visa hela »

Listad i: Restauranger
11 jan 2022