Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Beijing8

4,0
1 betyg
Redigera Beijing8

Sverige har under de senaste åren byggt upp en nära relation till den japanska klassikern, sushi. Nu har ytterligare en trend nåt vårt avlånga land - dumplings. Beijing8 (läs: Beijing Eight) har med innovativitet och fantasi lyckats skapa ett modernt koncept som känns helt rätt i tiden och har på kort tid slagit upp flera krogar runt om i Sverige. Idéen är enkel, snygg och välsmakande. Beijing 8 står för hälsosam mat som går snabbt, är välsmakande och samtidigt visar nåd åt plånboken.


Här mixas asiatsikt med svenskt och resulterar i fantastiska små knyten som kittlar varje smaklök. Priserna kan nästan konkurrera med fast food-ställen som McDonald's. Men det är också den enda liknelsen som går att dra. Dessutom har fast food ofta en negativ klang som förknippas med onyttig mat. Här är kvalitén på råvarorna och hälsoaspekten grundläggande och de klassiska degknytena ett nytt ansikte, och ligger långt ifrån de ordinära thai- och kinakrogarna. Inga kemikalier, farliga tillsatser eller massproduktion från Kina syns till på långa vägar.

Här presenteras en rad dumplings i spännande smakfusioner. Hur låter till exempel lax och saffran? Eller kanske renskav och lingon? När du väl har valt vilka sorts dumplings du vill ha (man kan blanda), och hur de ska tillagas (ångkokade eller stekta) får du gå loss på tillbehören. Här finns allt ifrån klassiska edamamebönor med havssalt och ångad broccoli till picklad gurka och marinerade borlottbönor. Se på när dina dumplings tillagas (det går snabbt), innan du lugnt kan avnjuta en 'casual dinner' vid något av ställets Kina-inspirerade träbord och samtidigt läppja både spännande smaker och häftig konceptuell miljö.

Vill du prova på att tillaga dina egna dumplings kan du köpa med dig ett gäng färdiggjorda guldklimpar hem, som du bara behöver koka eller steka. Har du ingen ångkokare erbjuder stället även dessa till överkomliga priser.

Läs mer: Beijing8:s restauranger i Stockholm

Användarbilder på Beijing8 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Beijing8 av Malin C.
  • Bild från Beijing8 av Malin C.
  • Bild från Beijing8 av Malin C.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jul 2019

Väldigt enkelt ställe med den lite bättre ”snabbmaten” i stan.

Välj dina dumplings, sides och en en iste och sitt gärna på uteservering om det är fint väder.

Kan även rekommendera att handla med färdig mat eller ”... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.