Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Boca-Boca

5,0 • 2 recensioner
Boca-Boca

På Boca-Boca är det spanskt så det förslår, men samtidigt har asiatiska influenser smugit sig in: sharing-menyn är där, men den präglas av det asiatiska kökets smaker. I baren dricker man uppdaterade GT:s och Vermouth-baserade drinkar medan man klubbar till funky tunes hämtade från både resident och gästande dj:s flera kvällar i veckan. Sommartid flyttar baren delvis ut under bar himmel, strax intill Rosenlundskanalens putsade bergvägg.

Precis som på systerkrogen tillika grannen Market är det moderna tolkningar av asiatiska smaker som gäller. Asian-fusion är grejen och att det går att dela på maten över en social middag är centralt. I baren blandas cocktails med stor omsorg och den som föredrar vin, öl eller cava hittar förstås det också.

Under helgerna övergår Boca-Boca allt som oftast från restaurang till klubb, och exakt när den övergången sker är lite flytande. När maten är uppäten och drinkarna ropar på påfyllning är det inte ovanligt att festen fortsätter på dansgolvet, några meter bort. Boca-Boca bokar ofta internationella dj:s, inte minst från klubbstaden Barcelona, som fyller golvet till olika genres. Beroende på vilken kväll man svänger förbi kan man höra allt från 90-talsdisco till deep house och techno från bergväggen i Rosenlund.

Se även Market

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jan 2018

Go Loca at Boca Boca

25 jan 2018

Översätt till svenska »

Best place in town! Best Pintxos, best Music, best People!