Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Barabicu

3,7
9 betyg
Redigera Barabicu

Trendigt new yorkig restaurang med panamerikanska influenser, inklusive mycket asadogrillat och hängmörat. Perfekt för köttälskaren med andra ord, men på menyn finns även svenska råvaror, som fisk och grönt. Du hittar också rustik lunch i stil med grillad kyckling och pulled pork. I baren serveras cocktails, vin och kvalitetsöl tillsammans med dj:s och events.

Användarbilder på Barabicu Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Barabicu av Malin S.
  • Bild från Barabicu av Malin S.
  • Bild från Barabicu av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 maj 2015

Jag hade svårt att välja om jag skulle ge full pott eller inte. I Stockholm där utbudet är klart bättre hade Barabicu nog snubblat på mållinjen, men i Gbg bjuder jag på en femma.

Det är ett härligt ställe med skön puls och tre... Visa hela »

Listad i: Göteborg
16 aug 2021

Trendigt restaurang som ger känslan av något ifrån Meatpacking District på Manhattan NY. Helt ok mat, men inget speciellt. Hit går man för att uppleva stämningen med mycket folk, drinkar, öl och möjlighet till att äta i stimmig miljö.

Listad i: Restauranger
21 aug 2019

Barabicu är alltid ett bra alternativ, det är en sån restaurang man alltid kan rekommendera utan att någon blir besviken. Somrarna på Barabicu tycker jag är mysigast när dem öppnar upp sina stora fönster så man kan sitta där med känslan... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
4 jun 2015

Älskar ju detta ställe. Och känner man så, är det ibland lätt att bli förblindad. Har lämnat stället ett par gånger och varit lite, lite irriterad över kvarhängande mat-os i kläderna. Men vad gör det, när maten är ljuv... Visa hela »

30 jan 2018

Skön atmosvär kvällstid och god/prisvärd lunch dagtid. Rekommenderas!

16 apr 2019

Träffade en vän på lunch och vi smakade några glas rom. Utbudet var ganska klent och dessutom extremt dyrt så det blir låga poäng tills jag varit här och ätit.

30 nov 2018

God mat och trevlig service!

4 dec 2019

Bra ställe,bra käk i trevlig miljö

10 sep 2018

Klart överreklamerat ställe. Medioker mat, snorkiga servitriser med dålig attityd. Fick vänta över en halvtimme på beställd lunch. Ingen sallad kom till bordet förrän en annan servitris undrade om vi hade beställt. Och vinfiskbuljongen ingen fö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.