Barabicu

3,5
11 betyg
$$$
Medelhavsrestaurang
Cocktailbar
Barabicu
3,5
11 betyg

Barabicu, som kallar sig själva en “woodfired bazaar”, hämtar inspiration från de olika matkulturerna kring Levanten och Medelhavet. Menyn består främst av meze, mindre rätter som uppmuntras att beställa flera av och dela på ”family style”. Hit kommer du även för att hänga i baren och dricka cocktails.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
11

Recensioner av Barabicu

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har länge velat gå tillbaka till Barabicu efter deras make over. Deras tidigare meny tilltalade mig verkligen, och vid första anblick gör även den nya, lite mer mellanösterninspirerade menyn också det!
Vi bokar bord och går dit en solig fredag. Gan...

Jag hade svårt att välja om jag skulle ge full pott eller inte. I Stockholm där utbudet är klart bättre hade Barabicu nog snubblat på mållinjen, men i Gbg bjuder jag på en femma.

Det är ett härligt ställe med skön puls och tre...

Listad i: Göteborg

Trendigt restaurang som ger känslan av något ifrån Meatpacking District på Manhattan NY. Helt ok mat, men inget speciellt. Hit går man för att uppleva stämningen med mycket folk, drinkar, öl och möjlighet till att äta i stimmig miljö.

Listad i: Restauranger

Barabicu är alltid ett bra alternativ, det är en sån restaurang man alltid kan rekommendera utan att någon blir besviken. Somrarna på Barabicu tycker jag är mysigast när dem öppnar upp sina stora fönster så man kan sitta där med känslan...

Listad i: Favoriter!

Älskar ju detta ställe. Och känner man så, är det ibland lätt att bli förblindad. Har lämnat stället ett par gånger och varit lite, lite irriterad över kvarhängande mat-os i kläderna. Men vad gör det, när maten är ljuv...

Träffade en vän på lunch och vi smakade några glas rom. Utbudet var ganska klent och dessutom extremt dyrt så det blir låga poäng tills jag varit här och ätit.

Skön atmosvär kvällstid och god/prisvärd lunch dagtid. Rekommenderas!

God mat och trevlig service!

Bra ställe,bra käk i trevlig miljö

Klart överreklamerat ställe. Medioker mat, snorkiga servitriser med dålig attityd. Fick vänta över en halvtimme på beställd lunch. Ingen sallad kom till bordet förrän en annan servitris undrade om vi hade beställt. Och vinfiskbuljongen ingen fö...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
11

Representerar du Barabicu?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Barabicu?

Vi har klassificerat Barabicu som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Barabicu?

Barabicu ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Barabicu?

På Barabicu serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Smårätter

Var ligger Barabicu?

Barabicu ligger på Rosenlundsgatan 4, 411 20, Centrum. I närheten ligger Järntorget.