Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bocado

5,0
2 betyg
Redigera Bocado

Att hitta genuina spanska smaker i Televerkets gamla byggnad kan tyckas både otippat och helt rätt. Det ståtliga stenhuset med sina rejäla proportioner ger detta tapasställe en internationell vibe. Förutom utvalda charkuterier, ostar och delikatesser bjuds det emellanåt på livemusik. Samla vännerna för några tapas, antingen som aptitretare eller som en social middag. Räkna med ett spännande utbud av S.U.B-delikatesser (produkter med skyddad ursprungsbeteckning).

Lokalens interiör, med träpaneler, stengolv och välvda fönsterbåge, får vem som helst att tvivla på att Göteborg är hemort för detta spanska vattenhål. I restaurangkökets lucka hänger lufttorkade skinkor och vitlök i dekorativa flätor mot en bakgrund av mönstrat kakel.

Menyn består av en samling tapas, där det ständigt föränderliga utbudet utgörs av genuint spanska smaker i munsbitsform. Namnet Bocado betyder direkt översatt från spanskan munsbit, vilket i sin tur är just tapas.

Mycket av ställets kallskurna kött, ostar och konserverade delikatesser har förärats med S.U.B-beteckning, vilket garanterar dess genuina härkomst och tillverkning. Plocka in ett par tapas tillsammans med någon av barens många vin- eller ölsorter, alla med spansk härkomst, eller gå loss på en sammansatt avsmakningsmeny där du får testa lite av allt.

Förutom spanskt öl, vin och cava hittas här även brandy och vermouth från samma land, och vill du ha en klassisk semester-revival kanske en kanna sangria kan fresta.

Se även Boca-Boca & Colmado

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 okt 2017

It's somewhere else, but it's Gothenburg, it's fantastic tastes, a different pace and Lovely People!!

6 feb 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa spanska maten i Göteborg!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.