Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Happy Me Kitchen

5,0
2 betyg
Redigera Happy Me Kitchen

Natural Clean Food – det är vad du hittar på den ekologiska livsstilsrestaurangen Happy Me Kitchen som drivs av energiknippet Marie Butler. Med inspiration från Kaliforniens hälsotrend har hon gjort bland annat raw food, naturviner, kallpressade juicer och ”guilt-free sweet treats” till en riktig passion.

Om du behöver vägledning och inspiration till ett mer hälsosamt liv så är Happy Me Kitchen garanterat stället att besöka. Glöm allt vad raffinerat socker, vitt mjöl och mejeriprodukter heter. Här vill man göra bönor ”sexiga” och grönsaker ”glamorösa” - genom att erbjuda nyttig och lustfylld mat på samma gång. Hit kommer du oavsett om du är ute efter ”naturlig gourmetmat”, ett glas ekovin eller en sockerfri fika i cafédelen. På lördagar serveras även en växtbaserad brunchbuffé.

I den rustik-chica restaurangen hittar du några av ledorden skrivna på väggen: ”natural food”, ”happy food”, ”rejuvenating food”, ”delicious food”… På menyn kombineras medelhavsinfluenser med japanska smaker, och här samsas glutenfritt, vegetariskt, fisk och fullkorn med hälsosamma desserter. Många av rätterna är tänkta att delas runt bordet, och det serveras även ekologiska drycker i form av vin, öl och cocktails i baren. Behöver du istället en hel detox? Då finns kallpressade ekologiska juicer och cleanse-paket to-go.

Utöver detta bistår restaurangen med treats såsom uppiggande mötesfika, matlagningsklasser och naturlig festmat. Missa inte heller de nyttiga frukost-paketen, fullmatade med energi-höjande komponenter, exempelvis chiapudding, soyghurt och surdegsmackor med avokado.

Användarbilder på Happy Me Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 dec 2021

God & nyttig mat! Bra och duktig personal. Ett fantastiskt ställe. Märks att de som jobbar för älskar det.

17 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.