Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Trattoria La Strega

4,5
2 betyg
Redigera Trattoria La Strega
Trattoria La Strega

Denna italienska trattoria mitt i Vasastan lagar modern mat med tyngdpunkt på genuina smaker. Både menyn och vinlistan varierar, och dryckerna skrivs upp för hand på väggen. Hit kommer du kanske främst för att äta rustik mat i välkomnande atmosfär, men det går även fint att ramla in på ett bättre glas i sällskap av egenimporterade delikatesser. Restaurangen kan stoltsera med utnämningen Ospitalità Italiana, för internationellt renommé.

Användarbilder på Trattoria La Strega Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 jun 2015 · Uppdaterad

Fick bord till kvällens senare sittning och när jag och mitt sällskap släntrade in vi 21-tiden, en fredag kväll, var restaurangen precis lagom full. Mysfaktorn är hög här, även om inredningen inte riktigt faller mig i smaken, fullt ut. Men det glömde... Visa hela »

3 jun 2020

Hade en väldigt trevlig middag, vi käkade förrätt och sen delade vi på två huvudrätter som kocken och servisen trevligt nog delade upp åt oss så vi slapp äta från samma tallrik. Gott vin. Går hemskt gärna tillbaka och testar mer. Visa hela »

Listad i: Hit måste vi gå!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.