Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Trattoria La Strega

4,7
3 betyg
Redigera Trattoria La Strega

Denna italienska trattoria mitt i Vasastan lagar modern mat med tyngdpunkt på genuina smaker. Både menyn och vinlistan varierar, och dryckerna skrivs upp för hand på väggen. Hit kommer du kanske främst för att äta rustik mat i välkomnande atmosfär, men det går även fint att ramla in på ett bättre glas i sällskap av egenimporterade delikatesser. Restaurangen kan stoltsera med utnämningen Ospitalità Italiana, för internationellt renommé.

Användarbilder på Trattoria La Strega Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2015 · Uppdaterad

Fick bord till kvällens senare sittning och när jag och mitt sällskap släntrade in vi 21-tiden, en fredag kväll, var restaurangen precis lagom full. Mysfaktorn är hög här, även om inredningen inte riktigt faller mig i smaken, fullt ut. Men det glömde... Visa hela »

3 jun 2020

Hade en väldigt trevlig middag, vi käkade förrätt och sen delade vi på två huvudrätter som kocken och servisen trevligt nog delade upp åt oss så vi slapp äta från samma tallrik. Gott vin. Går hemskt gärna tillbaka och testar mer. Visa hela »

Listad i: Hit måste vi gå!
27 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.