Poh-Keh

4,6
8 betyg
Redigera Poh-Keh

Poh-Keh på Teatergatan har tagit mattrenden poké bowls till Göteborg. På Poh-Keh görs den hawaiianska rätten dessutom på närproducerade råvaror, den fisk och de skaldjur som används kommer exempelvis direkt från lokala fiskare i Göteborg. Utöver poké bowls, som kan kombineras på en rad olika sätt, görs även juice på plats.

Bakom det färgglada och välsmakande konceptet Poh-Keh står ett gäng initierade och kunniga matentusiaster. Inspirerade av den hawaiianska mattrenden poké har man tagit fram både en meny och en plats som har ambitionen att göra sina gäster glada. Konceptet poké bowl innebär att goda och nyttiga råvaror blandas i en lika färgrik som mättande bowl.

På Poh-Keh finns en väl genomtänkt meny med olika poké bowls, där några vanligt återkommande ingredienser är marinerad lax, edamamebönor, avokado och mango. Den som hellre vill komponera sin egen poké bowl kan göra det genom att själv välja alla ingredienser från grunden. Oavsett om man helst käkar kött, fisk eller grönt så finns flera olika alternativ för protein att välja bland. För den som är sugen på något varmt serveras även den koreanska nationalrätten bibimbap.

Den lilla restaurangen är belägen på trendiga Teatergatan, som blivit ett givet tillhåll för den som vill komma bort från Avenyns brus, men ändå vara mitt i stan. Surfbrädor på väggarna, gröna växter och quirky neonskyltar ger Poh-Keh karaktär och gör det lätt att känna sig som hemma. Sommartid hänger många på den lilla uteserveringen, och ett annat populärt alternativ är att ta med sin poké bowl till Vasaparken strax intill.

Se även Poh-Keh Drottninggatan, Poh-Keh Gullbergsvass

Användarbilder på Poh-Keh Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Poh-Keh av Malin S.
  • Bild från Poh-Keh av Malin S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2019

Supergoda bowls och riktigt med mat! Finns ett fåtal platser inomhus men en mindre uteservering med plats för många 👏🏼 Poké bowlsen är alltid goda och det går alltid snabbt att få sin mat!

15 maj 2018

Tog en vegan bowl och den var så god! Rekommenderar starkt!

30 nov 2018

Sååååå gott med riktiga poke bowls med jättegoda tillbehör mitt i stan! Rekommenderas varmt 👏

30 jun 2018

Fräscht, gott, nyttigt o fint på tallriken!

28 aug 2018

Grymt ställe och jätte-trevlig personal. Så fräscht och gott.

7 mar 2020

Stans godaste sallad. Väldigt trevligt och gott bemötande!!!
Rekommenderas verkligen!!!

15 maj 2018

Grym pokebowl Bimbimbap Beef. Kommer garanterat käka här fler gånger.

24 okt 2021

Listad i: Restauranger