Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

River Restaurant On The Pier

3,3
3 betyg
Redigera River Restaurant On The Pier

River ligger mitt i brytpunkten mellan det gamla och nya Göteborg. Restaurangens unika läge på piren bjuder på en slående utsikt över vattnet. Här serveras en klassisk à la carte- meny, skaldjursplatå samt avsmakningsmeny. Restaurangen bjuder på generösa utrymmen såväl som intima vrår och är även perfekt för både bröllop och event.

Användarbilder på River Restaurant On The Pier Visa alla

  • Lägg till bild
  • Trevligt sällskap vid vårt bord. – Bild från River Restaurant On The Pier av Sandra A.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug 2021

Bra mat och vin, men kanske dyrare än det var värt? Lokalen är trevlig och utsikten ifrån toaletten är riktigt trevligt. Skall prova detta ställe igen, för jag tror det är bättre än vad vi upplevde, baserat på flera vänner som tyckt det v... Visa hela »

Listad i: Restauranger
6 sep 2022

Hej! Var på bröllops middag på River Eriksberg! 220903 För Maria o Mikael Bergeld. Med tanke på alla förberedelser inför denna dag så var jag besviken på tillbehören till oxfilén som var alldeles för dåligt tillagat, och bl.a... Visa hela »

23 dec 2021

Wow vilken utsikt och ställe! Kändes som om man var någonstans men inte i Göteborg. Så härlig vy. Lite mörkt dock för min smak. Maten var okej men inte prisvärd. Kommer gärna tillbaka för en drink och njuta av utsikten.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.