Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Feskar Brittas Kro

3,0
2 betyg
Redigera Feskar Brittas Kro

Belägen på en pråm förtöjd i Eriksbergs hamn ligger fisk- och skaldjursrestaurangen Feskar Brittas Kro. Varje morgon startar tidigt på Göteborgs berömda fiskauktion och rätter gjorda på pinfärsk fisk och skaldjur står sedan på menyn, både till lunch och middag. För den som hellre äter kött eller vegetariskt finns även de alternativen. Allt som oftast spelar trubadurerer på pråmen och då och då anordnas det quiz på den flytande restaurangen.

Se även Fiskhuset Svanen

Användarbilder på Feskar Brittas Kro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Feskar Brittas Kro av Malin S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Det finns ingen bättre plats att vara på en tidig vårdag när solen skiner! ☀️ Restaurangen ligger på en pråm där det finns möjlighet att sitta inne samt ute på två olika däck. På första däcket kan man sitta vid vanliga bord... Visa hela »

15 aug 2020

Fruktansvärt dålig upplevelse. Servicen under all kritik, fick vänta på både beställning och servering i totalt 2 timmar. När vi påtalade detta till restaurangägaren fick vi en utskällning tillbaka, oerhört kränkande attityd. Ingen hä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.