Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rubs Seasoned Salads

0,0
0 betyg
Redigera Rubs Seasoned Salads

Rubs Seasoned Salads är en färgglad och lekfull salladsbar belägen i Arkaden. Här blandas streetfood med hälsokulturen, och bakom den öppna bardisken tillagas både sallader och flatbreads där du själv väljer protein. Kryddorna leder vägen och inspirationen till restaurangens egna kryddmixar – Rubs - kommer från väldens alla hörn. Det går lika bra att äta på plats som att beställa online eller via Rubs app och ta med sig maten som take away. Rubs erbjuder även catering för alla typer av event.

På Rubs vill man skapa en ny variant på den klassiska salladen genom att kombinera streetfood med hälsokulturen. Här är ambitionen att det ska vara enkelt att hitta mat som man både blir glad och mår bra av. Resultatet blir fräscha sallader där det finns utrymme att sätta sin egen prägel. Välj mellan olika sallader som till exempel Mission - som bland annat innehåller svarvad råkost, yuzu ponzu, och aioli med Leche de Tigre – för att sedan välja din favorit bland ett brett urval av proteinkällor. Du hittar både varma proteiner som kommer direkt från grillen och kalla favoriter som sotad tonfisk. Här finns gott om alternativ för både veganer, vegetarianer och köttätare, och även dressingarna är veganska. Förutom sallader hittar du också olika flatbreads på menyn.

Rubs huserar i öppna och lekfulla lokaler, där rustika trägolv och mörka trämöbler blandas med färgglada väggdekorationer och neonskyltar. Maten tillagas bakom den öppna bardisken. Här blandar kockarna sallader och kryddar dem med Rubs egna kryddmixar som fått inspiration från världens alla hörn. Kryddmixarna, även kallade Rubs, finns också att köpa med sig hem.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Rubs Seasoned Salads!

Användarbilder på Rubs Seasoned Salads Visa alla

  • Lägg till bild