Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tugg Burgers

4,1
7 betyg
Redigera Tugg Burgers

På Tugg är det schysst käk till schyssta priser som gäller. Här beställs burgare, sides och dryck i kassan på äkta food joint-manér. De råbarkade betongväggarna pryds av tavlor med Göteborgsmotiv och ovanför de rustika träborden har gamla ölfat blivit lampor.

Enkla, rena ingredienser och bra råvaror är ledorden i Tuggs matlagning. Köttet som används kommer från utvalda gårdar och mals på plats i köket varje morgon. Den som hellre käkar vegetariskt kan göra det: alla burgare på menyn går att få med antingen ostronskivling eller halloumi istället för kött. På menyn finns även en helt vegansk burgare med det populära köttsubstitutet oumph.

Till varje burgare på menyn finns en tillhörande öl-rekommendation och utbudet av hantverksöl är brett. Då och då har Tugg besök av olika gästöl, så för den som är sugen på att prova något nytt är det bara att fråga vad som finns i baren just för tillfället. Den som hellre dricker vin hittar även det på dryckesmenyn, eller varför inte festa till burgarmiddagen med en kanna sangria?

Tugg har även utkörningstjänst där man klickar i sin beställning på hemsidan och får sin burgare hemlevererad.

Se även Tugg Burgers Linné

Användarbilder på Tugg Burgers Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lunchburgare – Bild från Tugg Burgers av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 feb 2018

Ruskigt bra burgare. Topp tre bästa jag ätit (med Flippin och BMB). Jag tog originalet. Grymt kött, bra stekt, jättegott bröd och mycket god dressing. Enda jag har att anmärka på är att även dubbelburgaren var 160g/puck, vilket tvingade mig att gå... Visa hela »

30 nov 2018

Tugg levererar alltid kanonburgare och ett ställe jag ofta kommer tillbaka till! Prisvärt, gott. Dock något stökig lokal men det har man överseende med, det är ju ingen finmiddag direkt.

17 jun 2018

Enkelt snabbt och gott👌🏼

9 jan 2018

Grymma burgare, chili sensation är riktigt bra. Sen hade dom något grönkåls snack som var sjukt god och bra supplement till sötpommes🤪

3 dec 2018

Ruggiga burgare, topp i GBG

30 dec 2017

Bästa burgaren i Gbg! Grym lokal och bra öl. Lite lång kö men kommer absolut gå dit igen!

2 okt 2021