Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dorsia Restaurant

4,5
6 recensioner
Dorsia Restaurant

Ovanför entrén till Dorsia välkomnar ett jättelikt fågelbo, vari det vilar ett glänsande guldägg. I restaurangen serveras konstfullt upplagda kreationer med influenser från hela världen och varje söndag kan du avnjuta Dorsias afternoon tea. Hit kan du smita om så bara för att drömma dig bort över en kopp kaffe. Personal i 20-talsinspirerade kläder tar emot dig, och extravagant inredning gör upplevelsen till något av en resa i fantasin.

Se även Dorsia Hotel

Användarbilder på Dorsia Restaurant

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 dec 2017

Jag älskar unika platser och här har dom tagit i ordentligt! Miljön och personalen lyfter Dorsia som tyvärr inte levererade någon unik matsensation. Men detta är absolut värt ett besök, kanske bara en drink för den nyfikna. Kommer absolut tillbaka och se... Visa hela »

27 maj 2015

Åt en lyxig lördagslunch på Dorsia på Alla hjärtans dag. Både jag och mitt sällskap tog deras ”grand lux etage” (hette något liknande), som var ett gäng smårätter. Bland annat getost, hummerskagen, rökt lax, charkuterier o... Visa hela »

10 aug 2015

Fantastiskt både som hotell och restaurang. Bodde en natt här och passade på att även äta middag.

Vi var två personer som delade på fyra rätter från sommarmenyn som består av något mindre tallrikar till något reducerade pri... Visa hela »

11 nov 2018

Ett besök på Dorsia är som ett besök hos Alice i Underlandet. har ätit middag här, avnjutit fantastisk Afternoon Tea och bara tagit en drink. Alla gånger har jag varit minst lika nöjd!

Inredningen går inte att beskriva, den måste upple... Visa hela »

27 jan 2018

En oas, fylld med vackra ting i vartenda hörn.

1 mar 2017

Jättefint ställe!