Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Somm Restaurang & Vinbar

5,0
2 betyg
Redigera Somm Restaurang & Vinbar

Trots sin centrala placering ligger denna varma källarkrog på en lugn parallellgata till stadens givna stråk, Avenyn. Fyra trappsteg ned hittar du Somms lilla, men väl så omfattande vinbar. Hit kommer du för att njuta av nyskapande matlagning, spännande uppläggningar och en mängd olika viner på både flaska och glas. I köket jobbar ett slipat team med starka rötter i och runt Göteborgs krogkarta.

Somm bjuder på både gemyt och spännande smaker. Här är det passionerad perfektion som gäller, såväl i köket som i den lilla men välfyllda vinbaren. Är du ute efter just barhäng bör du vara beredd på trängsel, då platserna är begränsade till tre exklusiva.

Under höst, vinter och tidig vår är den lilla lokalen perfekt för intima middagsdejter av det kulinariska slaget. Även det något större sällskapet trivs gott kring restaurangens charmiga chefs table, som dessutom är placerat på praktiskt avstånd från baren. Menyn lyfter fram smaker ur säsongens skafferi, och ställets sammansvetsade team brinner för att ge sina gäster en minnesvärd upplevelse för alla sinnen.

Restaurangens duktiga sommelier ser till att drycken matchar menyn på bästa sätt, oavsett om du satsar på enstaka mellanrätter eller vill avnjuta en hel avsmakningsmeny. Den som dessutom vill låna hem en sommelier behöver bara ropa hej. Somm erbjuder även catering till speciella tillfällen.

Användarbilder på Somm Restaurang & Vinbar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2015 · Uppdaterad

Att en småruggig oktoberafton, kliva ned för trapporna, in i värmen, känns mer än välkommet. Visst är det lite trångt i baren, alldeles innanför dörren. Men med ett glas riktigt brödig Champagne i nypan, glömmer man det så lätt... Visa hela »

15 aug 2019

Bra mat, bra vin. 👍

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.