Somm Restaurang & Vinbar

5,0
2 betyg
$$$$
Restaurang
Bar
Somm
5,0
2 betyg

Trots sin centrala placering ligger denna varma källarkrog på en lugn parallellgata till stadens givna stråk, Avenyn. Fyra trappsteg ned hittar du Somms lilla, men väl så omfattande vinbar. Hit kommer du för att njuta av nyskapande matlagning, spännande uppläggningar och en mängd olika viner på både flaska och glas. I köket jobbar ett slipat team med starka rötter i och runt Göteborgs krogkarta.

Somm bjuder på både gemyt och spännande smaker. Här är det passionerad perfektion som gäller, såväl i köket som i den lilla men välfyllda vinbaren. Är du ute efter just barhäng bör du vara beredd på trängsel, då platserna är begränsade till tre exklusiva.

Under höst, vinter och tidig vår är den lilla lokalen perfekt för intima middagsdejter av det kulinariska slaget. Även det något större sällskapet trivs gott kring restaurangens charmiga chefs table, som dessutom är placerat på praktiskt avstånd från baren. Menyn lyfter fram smaker ur säsongens skafferi, och ställets sammansvetsade team brinner för att ge sina gäster en minnesvärd upplevelse för alla sinnen.

Restaurangens duktiga sommelier ser till att drycken matchar menyn på bästa sätt, oavsett om du satsar på enstaka mellanrätter eller vill avnjuta en hel avsmakningsmeny. Den som dessutom vill låna hem en sommelier behöver bara ropa hej. Somm erbjuder även catering till speciella tillfällen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Somm Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av Somm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Att en småruggig oktoberafton, kliva ned för trapporna, in i värmen, känns mer än välkommet. Visst är det lite trångt i baren, alldeles innanför dörren. Men med ett glas riktigt brödig Champagne i nypan, glömmer man det så lätt...

Bra mat, bra vin. 👍

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du Somm Restaurang & Vinbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Somm Restaurang & Vinbar?

Vi har klassificerat Somm som:

  • Vinbar

Vilken typ av mat serveras på Somm Restaurang & Vinbar?

På Somm Restaurang & Vinbar serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Somm Restaurang & Vinbar?

Somm Restaurang & Vinbar ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Vilken typ av stämning är det på Somm Restaurang & Vinbar?

Vi skulle beskriva stämningen på Somm Restaurang & Vinbar som mysig och lite lugnare.

Är det dyrt att äta på Somm Restaurang & Vinbar?

Somm ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Somm Restaurang & Vinbar?

Somm Restaurang & Vinbar ligger på Lorensbergsgatan 8, 411 09, Centrum.