Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tvinky

5,0
2 betyg
Redigera Tvinky

Tvinky är en krog med både industriell och internationell känsla som du hittar på trendiga Andra Långgatan. Här kan du äta både lunch och middag, eller hänga i baren och ta en drink eller ett glas vin. Ambitionen är att det ska vara enkelt att gå ut och umgås, och på menyn finns både stora och små rätter där det mesta går att dela.

Tvinky, som från början var ett garage, har idag förvandlats till en rustik krog där alla är välkomna. Menyn tar avstamp i det skandinaviska köket, men innehåller inspiration från hela världen. Kvällstid serveras mellanrätter och snacks som passar bra att dela på. Till lunch kan du välja mellan dagens fisk, veckans vegetariska och veckans kött, och det serveras även lunchvin till en billig peng.

I baren är det fokus på skönt häng och innovativa cocktails, men du hittar även ett brett utbud av viner på glas samt olika ölsorter – allt med den gemensamma nämnaren att det serveras till tonerna av skön musik. På fredagar och lördagar finns en dj på plats och skapar lite extra feststämning.

Lokalen går i industristil med mörkgröna sammetsgardiner, vitt kakel och gröna växter i taket. Välj din favoritplats och slå dig ner bland de höga barborden, i någon av de mjuka fåtöljerna vid fönstret, vid ett av borden nära det öppna köket eller varför inte ta plats i den långa soffan bakom baren där du har perfekt utsikt över hela lokalen. När vädret tillåter finns även en stor uteservering.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2020

Älskar Tvinky! Suttit otaliga kvällar och pimplat flaska efter flaska, god stämning, fin service. Nu har jag även käkat några gånger och har aldrig blivit besviken!

11 aug 2017

Finns inget att klaga på det ställe. Supertrevlig personal, god mat &dryck! Riktigt trevligt!