Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vietnamhaket Saluhallen Briggen

2,3
3 betyg
Redigera Vietnamhaket Saluhallen Briggen

Vietnamhaket huserar i Linnés anrika saluhall, Briggen, och har en av de populära uteserveringarna vid det lilla torget där Nordhemsgatan möter Tredje Långgatan. Precis som namnet skvallrar om är det klassiska vietnamesiska rätter som serveras här.

Är du sugen på genuina nordvietnamesiska rätter såsom nudelsoppan pho, baguetten bahn mi eller pannkakan bahn xeo, då kan du bege dig till den familjeägda restaurangen Vietnamhaket som finns i Briggen. Här lagar man snabba, budgetvänliga rätter som går lika bra att äta på plats i saluhallen som att hämta med sig om man är på språng. Ambitionen är att gästerna alltid ska bli mätta och belåtna.

Menyn är full av genuina vietnamesiska rätter såsom vårrullar och nudelsallad, och mycket går att få vegetariskt, veganskt eller glutenfritt. Oavsett om man vill värma sig med en rykande het soppa eller om man vill svalka sig med något lätt och fräscht, så finns det passande rätter att välja bland. Det går även att skölja ner maten med en kall öl och avrunda måltiden med en kopp vietnamesiskt kaffe.

Matsalen inne i Briggen är öppen året runt för alla som vill äta på plats eller köpa med sig sin mat. På somrarna slår restaurangen även upp sin omtyckta uteservering precis vid torget, där man kan sitta och äta och blicka ut över folklivet.

Se även Vietnamhaket Stampen, Vietnamhaket Femman

Användarbilder på Vietnamhaket Saluhallen Briggen Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 okt 2022

Otrevlig personal som skäller på sina kunder och väldigt smaklös mat.

13 jan 2023

Väldigt otrevlig personal

23 apr 2020

Fantastisk fräsch och god mat! Trevlig personal. Snabb service och rikliga portioner. Det enda vi inte riktigt tycker håller måttet är de färska vårrullarna. De smakar inte som i Vietmam.😊 I övigt är allt vi ätit där väldigt gott. Ett favorit... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.