Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Järva Discgolf Park

4,0 • 1 recension
Järva Discgolf Park

Järva Discgolf Park är platsen för dig som redan gillar, eller gärna vill prova på, frisbeegolf - eller discgolf som faktiskt är det officiella namnet på sporten. Det är en väldigt avslappnad sport som är perfekt tillsammans med några vänner, kanske i kombination med ett restaurangbesök på Whitehouse.

Järva Discgolf Park är en världsberömd 27-korgsbana som passar såväl nybörjare som elitspelare. Du får väldigt mycket för pengarna i den här sporten - mellan 15 och 60 kr kostar det beroende på hur många hål du ska spela och hur gammal du är. För den som vill finns det även möjlighet att boka en instruktör.

Banans mittpunkt är Sisi Café. Här betalar du banavgiften och hyr eller köper discar. Whitehouse restaurant erbjuder kiosk, café och restaurang med fullständiga rättigheter. Här är väldigt trevligt att börja eller avsluta rundan.

Kombinationen av en trevlig sysselsättning, tävlingsmomentet och att komma ut i naturen gör discgolf till en perfekt aktivitet.

Obs. Stängt cirka nov-mars (kolla hemsidan i april och oktober för att vara säker).

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2015

Fin bana om man gillar frisbeegolf!!