Årets melodifestival-finalister uppträder i Täby Centrum

Den 11 mars kommer finalister från årets melodifestival till Täby Centrum för att uppträda och signera skivor. Dagen efter den stora finalen i Globen finns finalister ur det starka startfältet i Täby Centrum för att möta och underhålla köpcentrets alla besökare.

Täby Centrum har privilegiet att redan på söndagen, dagen efter den stora finalen få besök av finalister från årets melodifestival. Under söndagen kommer finalister ur startfältet befinna sig i Täby Centrum för att uppträda och signera skivor. Folkfesten kommer att äga rum på Stora torget i Täby Centrum och pågå hela dagen mellan kl 11.00 -18.00.

- Det känns oerhört roligt att få besök av finalisterna från Melodifestivalen 2012 eftersom de är valda av svenska folket. Vi hoppas därför att våra besökare uppskattar denna dag som kommer bjuda på både underhållning och spännande möten med stora folkkära artister. Det kommer att bli en dag full av festligheter och med ett brett artistfält finns det något för hela familjen, säger Mikael Wallner, Centrumchef Täby Centrum.

Fest för hela familjen
Under dagen kommer finalisterna att framföra sin respektive nummer på scen. Uppträdanden kommer att ske från klockan 11.00 och det sista framträdandet äger rum kl 18.00 på söndagskvällen. Signeringar kommer att ske regelbundet varje heltimme med start kl 11.00 och sista signeringen kl 17.00.

Preliminärt schema

Kl 11.30 - Youngblood
Kl 12.00 - Top Cats
KL 13.00 - Molly Sandén
Kl 14.00 - Ulrik Munther
Kl 15.00 - Dead by April
Kl 16.00 - David Lindgren
Kl 17.00 - Sean Banan
Kl 18.00 - mer information kommer