Bruce Springsteen på Stadion

Uppdaterad 090126

Bruce Springsteen verkar komma till Sverige typ varje år, och detta år är inget undantag. Nu kör han dessutom två gånger i Stockholm, närmare bestämt på Stadion. Datumen är 4 och 5 juni.

Sedan verkar det vara sådant här nytt system för att köpa biljetter, bara för att Sveriges konsertarrangörer efter en lång evighetstid faktiskt kom på att en hel del av de där biljetterna som säljer slut på fem minuter också direkt far ut i andrahandshandeln. Så här kommer nu alla instruktioner, kopierade från pressmailet och man måste trycka på "läs mer" för att kunna läsa om det.

Det var något knas med biljettförsäljningen och allt tog slut rätt snabbt efter att det väl kommit igång, men då ställer kamrat Bruce upp och lägger till en spelning den 7 juni också. Biljetterna släpptes idag den 26 januari 13.30. Man köper dem på samma sätt som de andra, mer information om man trycker på "läs mer".

Foto: LiveNation


Biljetterna kostar 545 - 795 kronor, serviceavgift tillkommer.

Biljetterna till Bruce Springsteen & The E Street Band säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Call Center, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Ingen försäljning via Ticnet eller ATG-ombud. Däremot går det bra att hämta ut redan betalade biljetter på ATG-ombud.

TIPS! För att underlätta köpeprocessen på måndag den 26 januari går det bra att redan idag registrera sig som Eventimkund på LiveNation.se. Då trycket på dessa biljetter förväntas vara mycket högt rekommenderas denna procedur.


För de som planerar att på traditionellt sätt köa för biljett sker detta endast vid den temporära biljettkassan på Stockholms Stadion (vändplanen Drottning Sophias väg) som öppnar vid biljettsläpp, måndag den 26 januari klockan 10.00.

Maxantal biljetter/kund för sittplatsbiljetter: 4.
Maxantal biljetter/kund för ståplatsbiljetter: 6.