Cirkus Cirkör på Södra Teatern återvänder hösten 2019

I början av september 2019 fylls Södra Teatern med blommor, cirkus och glädje när Cirkus Cirkör möter Stockholmspubliken. Showen som återvänder i början av september, har rekordet som den mest spelade föreställningen i teaterns historia. Rekordet sattes 2015 med föreställningen Wear it like a crown som totalt gjorde hela 118 framträdanden på stora scenen, och nu är det dags för föreställning Bloom.

I Cirkus Cirkörs nya föreställning Bloom bjuds man in till en värld full av blommor, klassisk musik och en enastående cirkus. Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker (med grundliga förberedelser).

I Bloom omfamnar artisterna vardagens krav och ängslan med kreativitet och cirkuskonster som desarmerar de negativa känslorna, och rädslorna blir till poesi.

– Vi är så glada över att kunna välkomna Cirkus Cirkör till Södra Teatern igen. Att få uppleva cirkuskonster och akrobatik i vår anrika teatersalong är verkligen unikt, säger Fredrik Granberg, programchef Södra Teatern.

När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna förkroppsligar de cirkusens själ. De vill förmedla att man inte behvöver anpassa sig till normen. Var precis så unik som du känner dig.

Biljetterna till Cirkus Cirkör på Södra Teatern släpps torsdagen den 28 september.