Foto: pressbild Foto: pressbild

Friluftsfestival återvänder med film och loppis till Rålambshovsparken

Den 10 augusti samlas friluftsmänniskor i Rålambshovsparken för en heldag med loppis, filmvisning och aktiviteter kring friluftsliv.

Festivalen kallas Banff Open Air och förutom att visa film på äventyrstema ordnas även outdoor-loppis och andra aktiviteter kring cykling, klättring och trailrunning. Närvarar gör också utställare från friluftsbranschen. Sammantaget blir det ett heldagsevent för alla som gillar bergskultur, äventyr och natur.

De tio filmerna är utvalda filmfavoriter från kanadensiska Banff Mountain Film Festival. De visas på en 144 kvadratmeter stor bioduk som är Nordens största i sitt slag.

– Detta är en heldag för inbitna cineaster såväl som outdoorfantaster. Kom och fynda eller sälj dina egna produkter på Stockholms största loppis med friluftsprylar. Ta med dig vänner, familj och något att sitta på till kvällens filmvisning då man kan avrunda dagen med en inspirerande och spektakulär filmupplevelse. Vi bjuder då på ett smakprov på vad Banff Mountain Film Festival handlar om och det passar alla åldrar, säger Adrian Nordenborg, arrangör av Banff Open Air.

Information
  • Datum
    10 aug.
Pris
Fri entré
Tid
15-23.30