Humorduo gör poddshow på Scala

Podden "Recensörerna" recenserar annorlunda saker på magkänsla. Det kan handla om att betygsätta ensamhet, Whitney Houstons elpiano eller Kaj Linnas nya hotell. I juni gör duon sin poddshow "Sista dagen som okänd" på Scalateatern.

– Förr fanns det ett fåtal respekterade recensenter i Sverige, personer man verkligen lyssnade på när man skulle se biofilm, teater eller kanske köpa en bok. Idag recenserar alla människor allting hela tiden och då tappar det lite av sitt värde. Våra recensioner är inte heller värda något, men vi försöker i alla fall recensera på ett underhållande sätt, säger Bobbe Nordfeldt, poddens ena halva.

Tillsammans med PO Strömberg har han, ihop med gäster, graderat över 200 ämnen det senaste året och nu tar duon konceptet till Scalateatern för en liveshow.

– Vi vill inte kalla det för livepodd, det sänder signaler om att vi bara kommer sitta på varsin stol och babbla. Vi utlovar mycket mer av en show och framför allt ett slutnummer man inte vill missa, säger PO Strömberg.

– Klädbyten, sång och dans, humor och filmsnuttar! Samt minst en internationellt erkänd gäst, fyller Bobbe i.

Showen går av stapeln den 3 juni klockan 19 och biljetter finns på scalateatern.se.