Hyr en rosa Porsche i sommar – med kylt vin och chaufför

Rosévinsvarumärket Cuvée Madame har, precis lagom till årets rosétider, lanserat en chaufförtjänst. Nu kan du färdas runt i Stockholm i en rosa Porsche – komplett utrustad med chaufför och kyld dryck.

I fjol lanserade varumärket det uppmärksammade rosa vinhuset i Gamla stan. I år har ett nytt koncept tagits fram – en rosa Porsche som går att boka, komplett utrustad med välkyld dryck och en chaufför som skjutsar er runt. Tjänsten är kostnadsfri och finns tillgänglig i Stockholm från den 7 maj, för medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.

För den som vill färdas i den rosa porschen under våren och sommaren finns möjligheten till detta även utanför Stockholm. Bilen kommer att åka runt i Sverige och finnas på en rad event såsom Almedalen, Falsterbo Horseshow och tennisveckan i Båstad.

– Cuve╠üe Madame är ett modernt varumärke som i en väldigt traditionell bransch gillar att göra saker annorlunda. Förra året var det en nytolkning av begreppet vinhus och i år är det vår charufförtjänst. Vi är toppklass när det kommer till vin, och vi vill också erbjuda vår målgrupp att färdas på ett toppklassigt sätt, närmare bestämt i en härligt rosa Cuve╠üe Madame bil, säger Anna Andre╠ü Jeppe, VD Contemporary Wines.

Du blir medlem i vinklubben genom att ansöka om medlemskap till membership@cuveemadame.se. Efter det kan du kostnadsfritt beställa skjuts när du vill göra entre╠ü på ett stiligt sätt.