Joe på Göta Källare inställt

Live Nation tvingas idag meddela att de planerade Sverigekonserterna med Joe ställs in. Joe var inbokad att spela på KB i Malmö (idag) 26.10, Trädgår'n i Göteborg 27.10 och Göta Källare i Stockholm 28.10. Martin Nielsen, promotor på Live Nation meddelar att:

"Det har varit en utdragen process fylld av stor ovisshet. Vi var lovade en full liveshow men fick i förra veckan indikationer på att kompbandet hade flugit hem till USA och att våra datum därmed skulle bli singback. Detta scenario stämmer inte överens med vår verksamhet och det vi vill förmedla till vår publik. Vi beklagar den olägenhet detta kan medföra."

Samtliga biljetter återlöses hos respektive återförsäljare, dock senast en månad efter planerat konsertdatum.

Joseph Lewis Thomas har sjungit professionellt, gjort kvinnor knäsvaga och män avundsjuka, sedan han var 19 år och gjort det överhuvudtaget sedan barnsben. Mest känd som Joe, den moderna manliga r&b-stjärna som sägs ha lenast men starkast röst av alla, har han byggt sin karriär på att sjunga skjortan av allt motstånd och publik och gjort det med gäster som Nas, Game och Busta Rhymes på sina skivor. I oktober kommer Joe till Sverige för tre spelningar

I 2009 släppte Joe sitt senaste och åttonde album Signature, som precis som många av sina föregångare sålde hundratusentals exemplar och dessutom belönades med priset som årets r&b/soul-album framröstat av iTunes och dess användare. 28 oktober 2010 uppträder Joe på Göta Källare.

26.10 - Malmö, KB

27.10 - Göteborg, Trädgårn

28.10 - Stockholm, Göta Källare

| Göta Källare | 350:- + serviceavgift | 18 år | zeticket.se