Nytt hotell för aktiva resenärer öppnar i vår

I april öppnar Ten Hotel i Upplands Väsby – ett helt nytt hotellkoncept där personligt blandas med digitalt och där extra fokus läggs på träning, sport och hälsa för aktiva resenärer. Hotellet är det första av tio att öppna.

Ten Hotel ska vara ett modernt och prisvärt hotellkoncept som ska bygga på en mix av personlig och digitaliserad service, hållbara material, design och miljövänlig teknik. Affärsidén handlar om att bevisa att lågt pris kan vara synonymt med hög kvalitet. I april öppnar man i Upplands Väsby och blir därmed varumärkets flaggskepp med restaurang och bar.

Hotellet har bland annat 194 rum med balkonger, individuella klimatanläggningar samt bekväma sängar. Hotellet rymmer även större studios som är utrustade med mindre kök med diskmaskiner. Eftersom hälsa prioriteras erbjuder man ett stort och modernt gym med bastu, och precis intill hotellet finns även ett nytt padelcenter. I området kan man också nyttja golfbanor och spår för löpning eller skidåkning.

I lobbyn ska Ten Café erbjuda frukost för självservering, samt annan lättare förtäring under dygnet, och i vår öppnar hotellets restaurang och bar.