Ola Salo tar sin succéshow till Stockholm

Ola Salo gör för tillfället succé med sin show It takes a fool to remain saneRondo i Göteborg. Nu står det klart att den kritikerrosade showen kommer till Stockholm med premiär på Hamburger Börs den 26 september, där den sedan kommer att spelas under hela hösten.

Den folkkära artisten Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i gruppen The Ark i början på 90-talet, då bandet vågade bryta helt ny mark. Showen It takes a fool to remain sane är hans första egna föreställning och bygger på de odödliga hits som han skrev under tiden med The Ark.

Under våren har han spelat för utsålda hus på Rondo i Göteborg, där showen hyllats av såväl publik som kritiker. Nu står det alltså klart att han tar showen vidare till Stockholm under hösten, när han intar scenen på Hamburger Börs. Showens manus är skrivet av Henrik Schyffert, i regi av Edward af Sillén och signerad Mikael Gordon-Solfors – en av Sveriges främsta showmakare.

– Det känns fantastiskt att showen fått så fint mottagande i Göteborg och att vi till hösten får fortsätta resan både i Malmö och Stockholm. Jag älskar verkligen den här showen så att få fortsätta göra den känns som ett privilegium, säger Ola Salo.

Föreställningarna i Stockholm drar igång den 26 september och pågår fram till den 21 december. Biljetterna släpps den 12 mars klockan 10.00 via Live Nation och Showtic.se.