Pacific! på Debaser Medis

Den 25 september kommer göteborgska Pacific! till Stockholm med sitt nya projekt Narcissus, en kombination av romantisk electropop och avantgarde-balett. I Narcissus kommer Pacific!, som består av Daniel Högberg och Björn Synneby, tillsammans med koreografen Olof Persson och dansarna Rebecca Evanne och Lina Räftegård, att bjuda publiken på en helt ny upplevelse.

Bandet och dansarna kommer att framföra historien om nymfen Echo och hennes älskade Narcissus, en tidlös historia som behandlar många aktuella ämnen och problem såsom ytlighetens lockelse och rädslan att sticka ut och vara sig själv.

– Det här handlar oerhört mycket om aktuella frågeställningar, förklarar Daniel Högberg. Det är en gammal myt men den är samtidigt helt tidlös. Den speglar perfekt den tid vi lever i och de utmaningar unga människor står inför.

Narcissus är ett allkonstverk med inspiration tagen från den modernistiska miljön i Paris med Salvador Dali, Coco Chanel, Satie, Ravel och Débussy. Detta är en chans för Pacific! som redan är mycket omtyckta för sin moderna electropop att skaffa sig ännu fler fans.

Biljetterna kostar 120 kr och du köper dem här.