Rockbåtens efterfest på Medis

Om man trodde att festen är över och att bakfyllan väntar när man kliver av Rockbåten, bör man snarast tänka om. Gearclub och Debaser Medis håller nämligen i en efterfest med start den 5 juni och 19.00.

Fyra band spelar, och klassen de håller gör att man nog vill och kommer se till att ha ork när man lämnar båten. Banden som spelar är Black Lips (på bilden), New Christs, The Intelligence och Thee Vicars.

Kvällen är alltså fylld med det bästa av garagerock och punk, vi ser framför allt fram emot Thee Vicars som är ett av senare års bästa band inom garagerocken. Låter precis som de där gamla samlingarna på dubbel-LP av en massa band som uppstod i USA när Beatlemanian stod på topp. Tror man att det är ett lågt betyg bör man se över sin skivsamling.

Man tar sig alltså till Debaser Medis den 5 juni. Är man bland de 50 första som springer dit efter att ha landsatt sig från Rockbåten betalar man 50 kr i dörren, annars betalar man 150 kr istället. Det finns inget förköp, man måste vara minst 20 och man får nog inte sparka/klösa sig fram i kön.

Foto: Daniel Arnold