Stockholm får nytt boutiquehotell - The Sparrow

Efter årskiftet kommer ännu ett nytt hotell i Stockholm, och den här gången är det Grand Group som står bakom. Boutiquehotellet The Sparrow öppnar dörrarna ut mot Birger Jarlsgatan den 1 februari 2019.

På en av Stockholms mest centrala adresser, ett stenkast från Stureplan kommer du från och med den 1 feberuari att hitta boutiquehotellet The Sparrow. Här arbetar man nu för att skapa en ny pulserande mötesplats i staden, med de bästa shopping- och matupplevelserna runt hörnet.

Renoveringen av byggnaden där Hotel Drottning Kristina tidigare har huserat påbörjades den 1 oktober 2018. Bakom satsningen står Grand Group, som för första gången i modern tid konceptutvecklar ett helt nytt hotell.

- Det är otroligt kul att vi nu öppnar ett boutiquehotell mitt i city. Det utmärkta läget kommer att attrahera en helt ny typ av målgrupp och för oss blir The Sparrow ett välkommet komplement till vårt befintliga utbud. Ett hotell lika nära jobbmötet som det vibrerande utelivet, en plats som ska vara är lätt att komma till men svår att lämna, säger Pia Djupmark, VD på Grand Group.

The Sparrow Hotel öppnar den 1 februari 2019.