Swedish House Mafia återförenas - spelar på Tele2 Arena våren 2019

Drömmen om Swedish House Mafias återförening har aldrig dött ut, och hoppet om att få se Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso spela musik tillsammans igen har alltid levt vidare. I dag, sex år efter att trion valt att splittras, går de ut med att de kommer att återförenas – år 2019.

Swedish House Mafia var en av de bäst säljande elektroniska musikgrupperna genom tiderna tills de år 2012 bekräftade de många fans fruktat, nämligen att de valt att gå isär trots att de befann sig på toppen av en banbrytande rekordkarriär. De valde att göra en avskedsturné med slutsålda spelningar världen över, varav de tre sista gjordes på hemmaplan på Friends Arena i Stockholm.

När Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello plötsligt dök upp på scenen tillsammans på Ultra Music Festival i Miami tidigare i år fick världen ett smakprov och en hint om att Swedish House Mafia kanske var på väg tillbaka. Spekulationer och rykten om en återförening tog genast fart, och idag släppte de glädjebesked som så många fans väntat på. Swedish House Mafia återförenas och kommer att premiärspela helt ny musik på Tele2 Arena i Stockholm den 2-4 maj 2019, samma plats där allt en gång började.

- Vi kände att det var dags, det har gått tillräckligt lång tid mellan avslutet och nu. Vi har så mycket fans som har väntat i alla år, säger Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello.

Trion berättar att de valt att lägga det som varit bakom sig och återförenas, inte bara som artister och Swedish House Mafia, utan kanske viktigast av allt, som tre bästa vänner med ett budskap.

Biljetterna till konserterna den 2-4 maj släpps lördagen den 27 oktober klockan 12.00 via LiveNation.se.