Thatsup lanserar "Krog- och nöjesnytt" - vårt efterlängtade nyhetsbrev

Nu är det här - "Krog- och nöjesnytt" - Thatsups pinfärska nyhetsbrev. Här kommer du varje månad att kunna läsa om de hetaste krogöppningarna och roligaste händelserna på stan, få tips på aktuella guider och lite till.

Redan för tio år sedan - när dåvarande WhatsupSthlm lanserades - gick det att signa upp sig för ett nyhetsbrev som skulle ge er läsare de allra bästa och hetaste godbitarna på ett och samma ställe. Några av er gjorde det enda rätta och signade upp er i väntan på att få oumbärliga krog- och nöjestips rakt i inboxen. Det visade sig att ni skulle få vänta i, ja, tio år…

I samband med Thatsups tioårsjubileum är det nämligen dags att slå slag i saken och visa att vi håller vad vi lovar. Framför dig har du vårt första nyhetsbrev. Här hittar du en samling spännande krogöppningar, intressanta artiklar, heta händelser och aktuella guider.

- Ambtionerna med Thatsup, då Whatsup, var höga redan från start för tio år sen. Sedan dess har vi sagt "vi siktar på att få igång nyhetsbrevet inom ett halvår". Ett halvår som aldrig har blivit kortare förrän vi anställde vår community manager Ida, som får såna här saker att hända. Dessutom har vi helt andra redaktionella resurer idag mot vad vi hade för några år sen. Likaså tekniska resurser. Det kräver mer än vad man tror att skapa ett bra nyhetsbrev, säger Adam Linders, VD.

Till en början kommer Krog- och nöjesnytt endast att avse Stockholm. Nyhetsbrevet kommer att skickas ut första veckan varje månad (vi lovar!) med nya tips och händelser, så stay tuned och trevlig läsning!

Om du inte fått nyhetsbrevet och vill läsa det, klicka här. Om du även vill signa upp dig för framtida utskick, klicka här. Om du har fått det men inte vill ha det, klicka här eller i länken längst ned i mailet för att avregistrera dig.