Thatsup Stockholm växer och söker redaktionschef

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Vi visar vägen till stans guldkorn och har idag ett aktivt community av läsare som själva recenserar och listar ställen. Nu söker vi en redaktionschef som vill leda och utveckla redaktionen framåt.

Om Thatsup
Thatsup grundades redan 2008, men då som "WhatsupSthlm". Sommaren 2015 nylanserades sajten som Thatsup och mindre än ett år senare vann vi pris för Sveriges Bästa Livsstilssajt 2016 i IDG/InternetWorlds årliga tävling Topp100. Sedan dess har vi blivit utnämnda till en av Sveriges 100 bästa sajter varje år.

Kontoret ligger centralt vid Odenplan i Stockholm, och organisationen består i dagsläget av tolv personer på heltid samt ytterligare ett gäng på frilans.

Kultur
För oss är det viktigt att man har kul på jobbet och att man ser fram emot att gå dit. Mycket får vi gratis, bara genom att vara ett ungt, växande bolag som jobbar med tech mot stans krog- och nöjesliv. Men vi jobbar också hårt för att uppnå detta. Vi är en modern arbetsgivare med fria arbetstider, sex veckor "fri" semester, schyssta löner, tjänstepension, aktiviteter, resor och mycket mer.

Din roll
Nu letar vi efter en redaktionschef med örat mot marken för att leda och utveckla redaktionen. Du skriver mycket och gärna och ditt språk får andra att vilja läsa mer. Du inspirerar redaktörerna till att ta eget ansvar. Du är van att jobba administrativt och delegerar rätt saker till rätt person. Du gillar att vara först med det bästa och du hittar nyheter innan de hittar dig.

Redaktionen består i nuläget av ca tre personer, dig inkluderad, plus några frilansare. För tydlighetens skull vill vi poängtera att vår nuvarande redaktionschef Johanna Lagerkranser, som har varit hos oss i fem år, inte ska sluta utan blir redaktör och kommer att jobba ca halva året på distans.

Vi tror att du är:

  • en skribent med fingertoppskänsla och ett varierat språk.
  • en fena på Stockholms krog- och nöjesliv.
  • en ödmjuk ledare.
  • en person som kommer passa in i vårt team, samt
  • driven, självständig och uppskattar eget ansvar.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till jobb@thatsup.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.