Timo Räisänen ger ut glädje på Nalen

Nu är det klart att Timo Räisänen kommer till Nalen den 5e mars nästa år. Jag har sett honom en gång tidigare, under väldigt dystopiska förhållanden. Det var på någon gala vid Gröna Lund, där det enda andra jag kommer ihåg spelade var Ghünter, Idol-vinnaren Agnes och sedan var det också Pipettes. Pipettes var helt okej, men jag fick mest intryck från Timo. Han var den största ljuspunkten på en gala där den enda andra ljuspunkten var Pipettes, som visserligen lös, men desto svagare.

Min mamma var med mig, och hon klagade lite på att han lite här och där i sjöng falskt. Jag frågade mamma hur hon förväntade sig att han faktiskt skulle kunna sjunga helt rent, med tanke på den show han stod för. Bandet stod mest still och spelade, men Timo var lite överallt och hoppade runt. Eller så rörde sig bandet, men Timo rörde sig så mycket att man inte märkte det. I alla fall, det var riktigt grymt och han gjorde ett bestående intryck den kvällen. Han hade även gjort det utan Ghünter och Agnes (vart tog dem vägen förresten!?).

Timo släppte idag sin nya skiva "...And Then There Was Timo", och vill man höra lite från den går man till hans MySpace. Efter detta kan man alltid gå till Nalens hemsida och köpa en biljett för 265 kr. Och slutligen ser man då honom den 5e mars och allt blir bra.