Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ateljé Guld Bros

5,0
1 recension
Redigera Ateljé Guld Bros
Ateljé Guld Bros

Med egen ateljé och liten butik håller Mats Rosqvist och Lena Björkman Rosqvist den svenska, stilrena smyckesdesignen vid liv i egen personlig tappning. Han arbetar med guld och hon med silver och tillsammans skapas allt ifrån de mest fantastiska och unika förlovningsringar till presenter som armband och andra smycken att älska. Stilen är stram, enkel och elegant med äkta stenar och vackra pärlor i vitt och svart. Beställ ett personligt smycke eller kika på de redan färdiga verken. Jobbar väldigt nära dig som kund för att hitta precis rätt stil till just dig. Allt görs på plats och för hand såsom riktig bra smyckeskonst skall vara, och det är också därför öppettiderna är lite speciella, för att de ska kunna lägga ned all den tid och kärlek som behövs vid såna här verk.

Användarbilder på Ateljé Guld Bros Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 maj 2019

Min bröllopsring blev fantastisk med ett ärvt armband. Ett stort tack till er båda. Dagisfröken Ewa Drottningholmsvägen 510.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.