Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Maritza Sveavägen

0,0
0 betyg
Redigera Maritza Sveavägen
Maritza Sveavägen

Södermalmsborna har länge varit bekanta med butiken Maritza som levererat mode i över 25 år. Kärt barn har många namn heter det, men kära modemeckan har oftast bara ett. Däremot har de en tendens att föröka sig, liksom Maritza som idag har tre omtalade butiker. Den nyaste ligger på Sveavägen 53.

Denna moderna modesaga började på Götgatan 42 och blev snabbt en snackis i modekretsar. Med ett sortiment som tilltalade den kräsna och moderiktiga publiken var det ett naturligt steg för Maritza att utöka verksamheten från Götgatspuckeln. Oavsett butik finner du idag ett väl utvalt sortiment i alla tre butiker. Nya märken, lekfull design och mindre kollektioner har länge kännetecknat Maritzas butiksytor.
För tillfället finner du het och efterfrågad design från märken som Belstaff, Mauro Grifoni och Twin-Set. I butiken på nätet finner du ett ännu större urval av både skandinavisk och internationell design.
Multibrandbutiker som Maritza har länge tilltalat Stockholmspubliken. Förmodligen är det vår svenska fingertoppskänsla för stil som gör dessa modeoaser så gångbara. Utan att låsa sig vid ett enda märke, en design eller en riktning kan man med Maritzas hjälp få en varierad garderob som står sig över säsonggränser.

Vissa talar om Maritza som 'personal shopper' men teamet själva kallar det bara för självklar service. En titt på hemsidan är en bra introduktion till denna stilfulla värld av mode. Men inget slår dock ett besök hos en av Stockholms riktiga veteraner inom färgstarkt mode för medvetna kvinnor.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Maritza Sveavägen!

Användarbilder på Maritza Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.