Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ting från förr och nu

5,0
7 recensioner
Ting från förr och nu

Vintagebutiken Ting från förr och nu är liten men full av kläder, accessoarer och retroprylar. Här kan du exempelvis hitta en unik bröllopsklänning från förra seklet och fynda hattar, skor och smycken. Butiken slog upp dörrarna 2016 och drivs av en sann vintageentusiast som har samlat i flera år.

Användarbilder på Ting från förr och nu

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 jan 2019

Världens mysigaste butik och ägarinna! Jag kände mig så väl omhändertagen och aldrig det minsta köptvång. Jag spenderad 2 timmar i butiken och fick en härlig lektion i både hur man använder de olika accessoarerna till vad som är tidstypi... Visa hela »

8 mar 2017

Underbar butik med härliga Linda i butiken som ger fantastisk och personlig service. Hjälpte mig att hitta den perfekta bröllopsklänningen. Utbudet är handplockat och väl genomtänkt. Kan verkligen rekommendera alla att slinka förbi och fynda där!

24 dec 2016

Underbar butik med noggrannt utvalt sortiment och mycket personlig service som hjälpte mig att hitta den perfekta brudklänningen till mitt bröllop. Tack Linda!

5 nov 2016

Kan inge annat än att hålla med. Och nu saker fån 1800- talet.

10 nov 2016

Vilket härligt urval av finaste vintage-kläderna! Allt känns utvalt med omsorg och så fin kvalité. Bäst var kanske ändå kunniga och supermysiga Linda som fick mig att både vilja och våga pröva de fina kläderna! Rekommenderar varmt ett... Visa hela »

8 nov 2016

Jag har besökt butiken ett par gånger och den är som ett litet smycke på Kungsholmen. Trevligt bemötande och fantastiskt fina saker. I bakgrunden hörs musik som passar och förgyller stämningen.

7 nov 2016

Väldigt trevlig butik, känns som man kliver ett steg tillbaka i tiden. Kunnig och hjälpsam personal, rekommenderas varmt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.