Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

A.B.Café

4,5
4 recensioner
Redigera A.B.Café
A.B.Café

Några steg från Telefonplan ligger detta trendmedvetna café som drivs av två inredningsdesigners. Ett populärt fik med lokalrostat kaffe, frukost, smörgåsar och en ordentlig varmrätt som byts ut varje vecka. A.B.Café lockar många locals och konceptet har uppmärksammats även internationellt.

Användarbilder på A.B.Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från A.B.Café av These S.
  • Bild från A.B.Café av Therese B.
  • Bild från A.B.Café av Therese B.
  • Bild från A.B.Café av Therese B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2020

Så otroligt mysigt café söder om Stockholm! Jag tycker att utbudet på fika är bra, gott kaffe och definitivt en härlig stämning. Tyvärr ganska få platser och då det är väldigt populärt blir det snabbt fullt men trots detta kan ja... Visa hela »

22 jan 2020

ÄLSKAR detta ställe! Värt att åka hit enbart för att äta deras laxsallad, topp 3 godaste salladerna jag ätit!
Bodde granne med detta underbara cafe förut och jag och min sambo gick ofta hit för frukost eller fika. På helgerna erbjuder de sö... Visa hela »

10 jul 2019

Fullkomligt älskar det här stället! Härlig atmosfär och trevlig inredning, och för att inte tala om deras underbara personal! Här har jag ätit frukost, lunch och fikat ett 50-tal gånger, och aldrig gått därifrån missnöjd. Barnvä... Visa hela »

26 apr 2018

Gömd pärla! Älskar detta ställe. Gå hit en vardag till frukost om du kan eller var där när dom öppnar en helg för att vara säker på att få plats! Goda frukostar, mysigt och trevlig personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.