Recension av A.H. Glassbar – av Agnes L.

A.H. Glassbar

Besvikelsen över dessa glykos-rika sorbeter tar över trots den goda lakritsglassen.

Jag tog ett beslut att bara äta riktigt bra glass. Nu när jag planerar mina sommardagar gör jag det efter var dessa riktigt bra glasställen ligger.

Min tanke var då att AH's på Söder tillhör de bra, till och med topp 5. Jag hade fel.

Det började med en kö långt ut på gatan och när vi närmade oss dörren en lapp med: "vi tar inte kort." Skaplig tur att jag tagit ut pengar.

Väl framme vid den otrevliga personalen för att välja glass. Inte ett leende, inte en gnutta passion.

Vi provade lakrits, lakrits/hallon, päron, jordgubbssorbet, vanilj, banan, kola med chokladrippel och limesorbet. Lakrits och lakrits/hallon var riktigt bra! Kolan smakade mest grynig choklad, vanilj mest ägg och banan sött. Päronglassen kändes fräsch!
Vad som gjorde mig förvånad av kvalitén på sorbeterna. Dessa var fina i smaken men extremt glykosrika så det var som att dra ut seg kola eller honung, inte okej enligt mig, att göra sorbet handlar inte om att få den mest seg.

Förvånad och besviken är min känsla.
Självklart kan de inte få mer än två. Vissa smaker var bra och struten var god men jag kommer ändå ta omvägar för att slippa köpa glass här.

Synd, verkligen synd.