Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bönan & Prinsen

5,0 • 4 recensioner
Bönan & Prinsen

På Bönan och Prinsen är det hemlagad och hembakat som gäller till bra pris. Mysig hemma-hos känsla råder här och menyn kombinerar svenska och medelhavsinfluenser och bjuder på bland annat soppa, gryta och smarriga sötsaker. En grym uteservering och fullständiga rättigheter gör Bönan & Prinsen till en riktig kvarterspärla.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Elof B.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Supermysig hipster café servering grytor, soppor och smörgåsar till mycket rimliga priser, med tanke på Stockholms höga café priser. Med inredning direkt ur en 60s ägs vintage butik, denna familj hideaway är den perfekta platsen att få ha en lugn l... Visa hela »

Hanna S.

Bönan& Prinsen erbjuder inte bara grym mat, gott kaffe och hembakt till bra pris! En otroligt mysig miljö, trevliga ägare samt fullständiga rättigheter gör att ett besök på Bönan & Prinsen är ett måste för alla er som missat denna... Visa hela »

Maja L.

Super trevligt ställe med cool inredning och sjukt god mat, något för alla!

Maria K.

Älskar Bönan & Prinsen!! Alltid lugnt och skönt och maten är magisk!! Det finns bara en dålig sak med stället och det är att det finns för många goda rätter att välja på!