Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Foam

3,3
21 recensioner
Redigera Café Foam
Café Foam

Med specialdesignad inredning och ett ambitiöst mat- och kaffeutbud är Östermalmcaféet Foam en favorit bland många. Här träffas mängder av stockholmare – från vänner och lattemammor till kändisar och kungligheter – för att äta, fika och dricka finkaffe serverat av utbildade baristor. Även fyrfota vänner är välkomna att följa med.

Användarbilder på Café Foam Visa alla

  • Lägg till bild
  • Varm choklad – Bild från Café Foam av Madiha S.
  • Cappuccino och varm choklad – Bild från Café Foam av Madiha S.
  • Bild från Café Foam av Jessica K.
  • Bild från Café Foam av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jun 2019

Back in the day var detta mitt favvo cafe. Älskade kaffet här. Brukade köpa med mig hem. Inredningen är skrikig men schysst. Sedan nya ägare tagit över har stället tappat sin charm och det var ett tag sedan jag var här. Lockar mig inte

2 feb 2020 · Uppdaterad

En pärla jag varit ganska sen på känns det som!

Ligger på Karlavägen, lite off från tunnelbanestationer men ack va bra. Superfräscht invändigt, trevlig personal och bra utbud på lunch och fika! Kaffet var supergott men det absolut bästa... Visa hela »

5 feb 2020

”Det var bättre förr...”
Det här stället var bra förut, både maten och fikat var gott men man tycks tyvärr ha tappat det. De senaste gångerna jag köpt lunch där har man missat flera ingredienser i salladen och/eller så har de... Visa hela »

9 jun 2019

Riktig god cappuccino gjort av en kunnig barista. Däremot utbud på fika sortiment är inte så stort. En av dem personal rekommenderade starkt brunch/ sallader som också såg ut hälsosamma.
Personal: cafét nu äger av är Italienare och då... Visa hela »

19 sep 2016

Riktigt bra café. Inredningen är snygg, dock inte i kategorin "mysigt."

4 feb 2015 · Uppdaterad

Uppdatering: Har varit här två gånger senaste veckorna och testat den asiatiska salladen och ceasarsalladen. Helt sjukt goda och därför höjer jag betyget till full pott och utnämner Foam till stans bästa café.

Foam har länge varit en fa... Visa hela »

13 jan 2021

Vilket uppsving! Besökte Foam för ett år sedan och tyckte att det var ett bra café med gott kaffe och god mat men upplevde då att det gick lite väl långsamt. Denna gång var det en helt annan upplevelse där både mat, kaffe och service över... Visa hela »

26 mar 2019

Jag hade höga förväntningar på detta cafét men helt okej fika 👌

10 aug 2015

Bland caféer i Stockholm är nog Foam min favorit. Som så många andra caféer i innerstan är priserna ganska höga men jämförelsevis typ Mocco håller Foam ner priserna bra. Miljön är jättetrevlig med generösa ytor och varieran... Visa hela »

27 mar 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har varit stammis i över 20 år och sett detta café passera 4 ägare. Caféet var intially designad av London W8 inredare och var mycket cool och chique på den tiden med färska vita jätte lillys på varje bordsskiva gjord av glas som sträckte... Visa hela »

19 sep 2020

Super mysigt, omgjort, trevlig & personlig service. Härligt att komma tillbaks hit efter 9 månader pga pandemin 👍🏻🍂🍁🍀🍀🍀

21 nov 2020

De måste ha bytt regi. Från hög kvalitet till so so.. varför sötad sprutgrädde till american pancakes när det vore så mycket godare med vanlig hederlig vispgrädde UTAN socker! Sockret finns ju i sirapen.

7 jul 2016

Åt lunch och beställde en rätt från menyn. Jag blev tillfrågad om jag ville ha bubbelvatten eller vanligt vatten och jag valde bubbelvatten och fick sedan frågan om liten eller stor karaff och jag valde stor. Flickan i kassan hällde upp vatten i en karaff frå... Visa hela »

20 mar 2015

Foam är ett trevlig café med cool rosa inredningg och betonggolv. Det är ett väldigt trendigt café där många kändisar hänger.
Personalen är alltid glad och trevlig och maten är superfräch. Älskar deras sallader som är sto... Visa hela »

31 aug 2020

Besökte Foam idag. Bedrövligt dåligt:( kycklingen i salladen var rå och de hade fullkomligt dränkt salladen i dressing. Även glömt ingredienser som skulle ingå.Vi lämnade de mesta och gick hungriga därifrån.

10 feb 2015 · Uppdaterad

Foam är ett trendigt café med sin coola inredning i färgerna rosa och grått. Jag har ätit många luncher där och blir aldrig besviken. Maten är fräsch och portionerna generösa! Jag har även provat på deras brunch vilket verkligen ä... Visa hela »

7 apr 2019

Stans bästa brunch. Jag älskar era pannkakor med lönnsirap och er goda chèvre sallad. Mums!

3 aug 2015

Inte imponerad. Jag tycker inte lokalen var speciellt inbjudande. Jag ville mest äta och gå. Salladen jag beställde var ok men inte mer än så. Och när en påtår kostar 10kr blir jag sur.

3 jul 2018

Foam har alltid varit en favorit men räksalladen var den sämsta jag ätit. Svampiga burkräkor och tråkiga ingredienser för 169kr!!! Knappast handskalade som det står på menyn. Mycket tråkigt!

29 dec 2016

Översätt till svenska »

The coffee in here is the bomb. Modern atmosphere and menu's keep me feeling young.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.