Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Foam

3,5 • 11 recensioner
Café Foam

Med specialdesignad inredning och ett ambitiöst mat- och kaffeutbud är Östermalmcaféet Foam en favorit bland många. Här träffas mängder av stockholmare – från vänner och lattemammor till kändisar och kungligheter – för att äta, fika och dricka finkaffe serverat av utbildade baristor. Även fyrfota vänner är välkomna att följa med.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 sep 2016

Riktigt bra café. Inredningen är snygg, dock inte i kategorin "mysigt."

4 feb 2015 · Uppdaterad

Uppdatering: Har varit här två gånger senaste veckorna och testat den asiatiska salladen och ceasarsalladen. Helt sjukt goda och därför höjer jag betyget till full pott och utnämner Foam till stans bästa café.

Foam har länge varit en fa... Visa hela »

10 aug 2015

Bland caféer i Stockholm är nog Foam min favorit. Som så många andra caféer i innerstan är priserna ganska höga men jämförelsevis typ Mocco håller Foam ner priserna bra. Miljön är jättetrevlig med generösa ytor och varieran... Visa hela »

7 jul 2016

Åt lunch och beställde en rätt från menyn. Jag blev tillfrågad om jag ville ha bubbelvatten eller vanligt vatten och jag valde bubbelvatten och fick sedan frågan om liten eller stor karaff och jag valde stor. Flickan i kassan hällde upp vatten i en karaff frå... Visa hela »

10 feb 2015 · Uppdaterad

Foam är ett trendigt café med sin coola inredning i färgerna rosa och grått. Jag har ätit många luncher där och blir aldrig besviken. Maten är fräsch och portionerna generösa! Jag har även provat på deras brunch vilket verkligen ä... Visa hela »

20 mar 2015

Foam är ett trevlig café med cool rosa inredningg och betonggolv. Det är ett väldigt trendigt café där många kändisar hänger.

Personalen är alltid glad och trevlig och maten är superfräch. Älskar deras sallader som ä... Visa hela »

3 jul 2018

Foam har alltid varit en favorit men räksalladen var den sämsta jag ätit. Svampiga burkräkor och tråkiga ingredienser för 169kr!!! Knappast handskalade som det står på menyn. Mycket tråkigt!

29 maj 2015

Foam ar ett trendigt och harligt cafe med sina stora frascha sallader, valsmakade bakverk och goda kaffedrycker. Inredningen ar modern med sina kalla rosa vaggar och harda betonggolv och personalen ar glad och serviceinriktad. Hit flockas kunder vinter som sommar och vill du ha ett bord vid lunchrus... Visa hela »

3 aug 2015

Inte imponerad. Jag tycker inte lokalen var speciellt inbjudande. Jag ville mest äta och gå. Salladen jag beställde var ok men inte mer än så. Och när en påtår kostar 10kr blir jag sur.

22 apr 2017

Bästa caféet på Östermalm. Gott kaffe och grym mat.

29 dec 2016

Översätt till svenska »

The coffee in here is the bomb. Modern atmosphere and menu's keep me feeling young.