Ett tufft betyg att sätta. Jag tycker om Spoon Nauticas lokal. Jag har alltid fått plats och de har ett starkt wi-fi. Det finns Snapple och goda tesorter och personalen är trevlig. Är du där för att fika har de chokladbollar, bullar och söta pajer. Sätt dig i solen på uteserveringen och njut av utsikten och vattnet. Varför bara tre då? Det handlar om maten, rättare sagt salladen. Det är meningen att det ska vara gott. Att välja en sallad på ett café behöver vara ett säkert kort. Här är det det inte alls bra och jag blir irriterad eftersom det inte är så svårt att göra en sallad. Torr tonfisk, underkokt pasta blandad med pesto, lite sallad och grönsaker som skurits upp dagen innan. Torrt! Till det ett ägg med svarta kanter runt gulan och en kräm på pesto och crème fraiche som skurit sig. Punkter för förbättring: + fräscha grönsaker, cocktailtomater kanske är dyrare men håller längre än uppskuren tomat. + för mycket ägg kvar? Gör en gubbröra eller äggsås, skippa de i salladen. + så ni gillar tonfisk på burk? Blanda den med rödlök, olivolja och kryddor. Jag kommer att gå tillbaka på grund av utsikten och för att ta en kopp te men om du är smart så håller du dig undan maten.
Ett tufft betyg att sätta. Jag tycker om Spoon Nauticas lokal. Jag har alltid fått plats och de har ett starkt wi-fi. Det finns Snapple och goda tesorter och personalen är trevlig. Är du där för att fika har de chokladbollar, bullar och söta paje...
Visa hela »