Kul att de nya ägarna har tagit över det gamla Kransenbageriet utan att göra det till ett trendigt hipsterhak, även om det lätt hade kunnat bli så (de har inte ens en espressomaskin). Det mesta är sig likt, men utbudet är helt nytt och det är otroligt bra. Varje dag bakar de bröd och experimenterar med mackor, sallader och bakelser med ingredienser som odlas just nu. Stället har alltid varit ett riktigt lokalhak och här droppar både rävar och småbarnsfamiljer in hela tiden för att handla och småprata med ägarna (vars ambition är att vara ett "snällt" bageri). Oavsett om man gillar att nörda ner sig i brödbak och nyskördat eller om man bara vill ha en prestigelös fika så är detta det rätta stället!
Kul att de nya ägarna har tagit över det gamla Kransenbageriet utan att göra det till ett trendigt hipsterhak, även om det lätt hade kunnat bli så (de har inte ens en espressomaskin). Det mesta är sig likt, men utbudet är helt nytt och det är otroligt br...