Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Baresso

0,0
0 betyg
Redigera Salong Baresso
Salong Baresso

Salong Baresso på Rosenlundsgatan grundades 1991 och är Baressos äldsta salong. Salongen nylanserades 2017 med tillskott av prisbelönta stylister från London, och listan över tjänster är lång. Här ska man få behandlingar på topp och även kunna koppla av med en kaffe.

Användarbilder på Salong Baresso Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

5 okt 2017

Toppen! Nöjd! Tjejen som klippte mig, Ellen, hade lite svårt med svenskan men var otroligt gullig och lyhörd. Hon var noggrann med klippning och proffesionell med råd om styling.
Blivit endast 4 stjärnor då salongen i helhet upplevdes stökig, med någr... Visa hela »

11 aug 2018

Gick till Ellen för första gången idag och WOW vilken duktig frisör! Det tar några år innan man hittar en frisör man vill gå tillbaka till. Hon var otroligt noggrann, vänlig och duktig!

1 nov 2018

Frisören Nina gjorde underverk på mitt hår och fixade både längd och färg precis så jag ville ha det!

26 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Novellen:

Jag har varit i salong Baresso två gånger, och jag kan ärligt säga att personalen där är mycket vänliga och ta hand om kunderna väl.
Men med det sagt, jag kommer aldrig, någonsin få mitt hår gjort där igen. Fö... Visa hela »

29 aug 2015

Filosofi

Vi vill erbjuda våra kunder en lyxig samt avslappnad atmosfär i den stressiga vardagen. Dessutom vill vi även visa att det är kunden som är i fokus. Att vara ödmjuka och att ta tillvara på det individuella hos varje kund är en självkla... Visa hela »

30 aug 2017

Salongen har fått sig ett ordentligt lyft ! såg reportage i sköna Södermalm och testade måste säga att man blev mäktigt imponerad av service och duktig barberare som gav mig en grym fade, skägg trim samt trådning. Återkommer!

4 apr 2017

Helt värdelöst. Gjorde en Olaplex fristående behandling, som tidigare har funkat jättebra hos en annan frisör. Behandlingen hos Baresso Rosenlundsg. gjorde mitt hår sämre än när jag kom dit. Frisören var hårdhänt, brydde sig inte, fö... Visa hela »

5 sep 2018

Jag valde Baresso på grund av frisören Nina. Hon klippte mig flera gånger och jag är mycket nöjd. Hon är glad, trevlig, skicklig och visar på stor erfarenhet, förstår precis hur man vill ha det och kan anpassa sig efter kundens önskemål. Va... Visa hela »

13 aug 2016

Sämsta klippningen någonsin !
Varning !!!

18 mar 2016

Uselt bemötande av personal som pratade högt med varandra och klagade på sina frånvarande kollegor istället för att visa kunden uppmärksamhet. Den slarvigaste damklippningen jag har varit med om någonsin som gick undan på 10 min. Det blir en mycket hö... Visa hela »

7 jun 2017

Supernöjd med min klippning här + bra priser

27 mar 2018

Annonserar priser i fönstret o ska sen ha mkt mer betalt när man vill köpa. Sjukt dåligt.
Detta gäller uniq one spray, som annonseras ut för 99kr/st men de ville ha 169kr??!

11 jun 2017

Jag besökte salongen igår blev rekomenderad av mina kollegor på jobbet ,tror det är nya ägare .
salongen är ny renoverad och fräsch dock inte riktig färdig men det spelade ingen roll för min del.
Jag färgade,gjorde slingor, klippte mig och... Visa hela »

23 sep 2017

Fräscht och bra service blev riktigt nöjd med klippningen!

14 sep 2017

Ville klippa topparna, blev av med bokstavligt talat halva håret. Samt så var ena sidan av håret ca 5 cm längre än andra... katastrofalt. Att klippa topparna är nästintill omöjligt att misslyckas med. Hade ej vart där på några år så... Visa hela »

16 jun 2017

Mitt första besök i salongen och är jätte nöjd med barberingen, fick en grym fade och rakning med kniv . Är super nöjd

1 jun 2017

De nya frisörerna är grymma , har klippt mig hos båda killarna som jobbar där sista tiden och måste säga grymma !! Ingen har gjort så bra Fade på mig som dom... kan verkligen rekomendera

1 jun 2017

Jag blev väldigt nöjd med min behandling! Färgningen vart som jag ville ha plus att med klippningen vart det perfekt! Trevlig personal!

1 jun 2017

Helt sjukt nöjd med herr frisörerna här! Bra service och skickliga barberare , får alltid spot on klippningar och skäggrakning med kniv... bästa

13 jun 2016

Bra pris, fick tid snabbt. Nogrann frisör som även lyssnade på mina önskemål.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.