Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Osynlig Utställning

4,7
3 betyg
Redigera Osynlig Utställning
Osynlig Utställning

Hur är det att ta sig fram i trafiken eller betala för en kopp kaffe utan att ta hjälp synen? På utställningen Osynlig Utställning får deltagarna uppleva världen ur den synskadades perspektiv. I helt mörklagda rum, fyllda med ljudeffekter och dofter, går man på en rundtur genom att känna sig fram, lyssna och använda luktsinnet.

Användarbilder på Osynlig Utställning Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 apr 2017

Otroligt häftig upplevelse. Det mörklagda rummet som tilltalade mig mest var där man befann sig ute trafiken. Kan rekommendera alla att besöka Osynlig utställning, sätter verkligen perspektiv på hur svårt det måste vara för alla synskadade.

16 aug 2018

Det här är en upplevelse man kommer att prata om efteråt, finns inget liknande det här och om det finns får en gärna hojta till .

Jag har inte tidigare funderat hur det vore över att vara blind men visst har jag tänkt i banor att det vore läski... Visa hela »

21 apr 2017

En fantastisk ögonöppnare i totalt mörker, helt fascinerande att uppleva hur världen ser ut för synskadade och blinda. Allt från introduktionen av blindskrift till guidningen i mörkret var mycket lärorikt och spännande. Verkligen värd ett besök.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.